Wij Springen eruit

Springen eruit

In Nederland zeggen ze al snel: ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Maar dat geldt niet voor ons. Wij houden van uitdagingen en zijn niet bang om in het diepe te springen. Door meer dan eens ongebaande wegen te bewandelen, zijn de beste ideeën ontstaan. Dat heeft ons gemaakt tot waar we nu staan.

De geschiedenis van LWC gaat terug naar het jaar 1898, toen nog een schildersbedrijf en wagenmakerij. In 1975 werd het bedrijf overgenomen door Tom Lagendijk en zijn broer en werden de eerste stappen gezet richting metaalbewerking en reparatie. In toenemende mate ging LWC zich toeleggen op kranenbouw, constructiewerkzaamheden en scheepsreparatie. In 2005 besloot Tom samen met zijn zoon Peter Lagendijk te verhuizen naar een groter pand met meer (groei)potentie. Sinds 2016 vaart het bedrijf onder de vlag van LWC Group.

Vandaag de dag is LWC Lagendijk is een dynamisch, internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van (hijs)kranen, specialistische baggerinstallaties en aanverwante apparatuur voor de zeevaart, binnenvaart, renewable energy, offshore, baggerwerken en uiteenlopende industriële disciplines.

“Maatwerk is ons handelsmerk”, aldus Peter. “Wij leveren uitsluitend custom-made oplossingen, 100% afgestemd op de wensen van de klant en rekening houdend met de vereiste specificaties. Door te werken met de beste materialen, leveren we de hoogste kwaliteit. En dankzij slimme oplossingen, garanderen we korte doorlooptijden.”

And the story continues. Want ook in de toekomst zal LWC blijven ontwikkelen en groeien. En jij kunt daar bij zijn!